استخراج بیت کوین روزگاری از طریق سختافزارهای رایانه خانگی نیز قابل انجام بود. اما امروزه این کار خود به یک صنعت تبدیل شده است. برای استخراج این ارز دیجیتال به انرژی الکتریکی ارزانقیمت، جریان هوا برای خنک کردن این سختافزار و از همه مهمتر، سخت افزار قدرتمند نیاز دارد. شاید شما هم علاقمند به استخراج بیت کوین باشید و بخواهید بهترین سخت افزار های بیت کوین موجود در بازار را بشناسید. پس با ما همراه باشید.
با وجود اینکه بیشتر آلت کوینها (ارزهای دیجیتال غیر از بیت کوین) را میتوان از طریق ریگ استخراج کارت گرافیکی (ترکیب چندین کارت گرافیک) ایجاد کرد، استخراج بیت کوین به شدت رقابتی و دشوار است. برای ماینینگ بیت کوین نیاز به دستگاه خاص دارید که اسیک (ASIC) نام دارد. با وجود مشابهت زیاد میان تراشههای موجود در این سخت افزار، میزان مصرف انرژی و نیز راهکارهای خنکسازی آنها با هم تفاوت دارد.
[megapros]
فروشگاه شرکت اپسا
برای مشاهده و خرید انواع سخت افزار های ماینینگ و دستگاه های استخراج ارز دیجیتال کلیک کنید
[/megapros]
با بهرهگیری از برق ارزانقیمت و سخت افزار اسیک (ASIC) میتوان به راحتی از استخراج بیت کوین کسب درآمد کرد. حال بیایید به بررسی بهترین تجهیزات استخراج بیت کوین بپردازیم.
بهترین سخت افزار استخراج بیت کوین: بیتمین انتماینر اس۹
بیتردید بهترین گزینه سخت افزاری پیش رو برای ماینینگ بیت کوین، بیتمین انتماینر اس۹ (Bitmain Antminer S9) است. این دستگاه بهترین عملکرد استخراج را نسبت به توان برق مصرفی در میان همه دستگاههای مشابه دارد. شرکت بیتمین پیشتاز در زمینه تولید سخت افزار اسیک (ASIC) ویژه ماینینگ است و دستگاه انتماینر اس۹ نیز بهترین محصول آن تاکنون به شمار میرود. قیمت این دستگاه بالای ۲۰۰۰ دلار است.
با وجود اینکه برخی سازندگان سخت افزار ادعا میکنند اسیک (ASIC) با نرخ هش بالاتر و یا مصرف انرژی کمتری دارند، تاکنون هیچ دستگاهی ترکیب این دو را نداشته است.قدرت هش انتماینر اس۹ به ۱۳ تا ۱۴ تریلیون هش در ثانیه میرسد که تقریبا ۳ برابر بیشتر از مدل قبلی یعنی اس۷ (S7) است. این دستگاه فقط ۱۳۰۰ وات انرژی مصرف میکند که به مراتب کمتر از سایر سخت افزارهای اسیک (ASIC) موجود در بازار است. به همین دلیل از نظر بهرهوری مصرف انرژی بسیار خوب است.
درآمد متوسط روزانه حاصل از این دستگاه (با احتساب متغیرهای مختلف) حدود ۰/۰۰۰۹۸۰۴ بیت کوین در روز است. یکی از مهمترین این متغیرها هزینه برق مصرفی است. همچنین استفاده از این دستگاه در اتاق خواب شاید کار چندان درستی نباشد، زیرا صدای بسیار بلندی تولید میکند. همچنین این دستگاه باید در جایی که هوای خنک دارد قرار گیرد.
تنها دشواری موجود برای استفاده از انتماینر اس۹ را باید در به دست آوردن یکی از آنها به قیمتی خوب دانست. شرکت سازنده دیگر چیزی از آنها در انبار ندارد و واسطهها معمولا آن را با قیمتی بالا میفروشند. با وجود اینکه میتوان این دستگاه را به صورت دست دوم خرید، اما ممکن است خیلی زود بسوزد و بتوانید به اندازه کافی از آن استفاده کنید.
سخت افزار اسیک (ASIC) بیتمین انتماینر تی۹
با وجود اینکه انتماینر تی۹ قدرت کمتری از انتماینر اس۹ داشته و کارایی انرژی آن نیز پایینتر است، گزینهای محبوب در میان میانرهای بیت کوین به شمار میرود، زیرا خریداران گارانتی آن دو برابر انتماینر اس۹ است. همچنین برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال دستگاهی با حداقل نیاز به تنظیمات پیشرفته هستند، تی۹ گزینهای بهتر است.
مشکل اینجاست که تهیه انتماینر اس۹ دشوار است، زیرا در وبسایت شرکت سازنده موجودی آن تمام شده است (در زمان نگارش این مطلب). به همین دلیل باید در آمازون یا ایبی به سراغ آن رفت. قیمت این دستگاه حدود ۲۰۰۰ دلار و دست دوم آن نیز حدود ۱۰۰۰ دلار است.سخت افزار اسیک (ASIC) انتماینر تی۹ از نرخ هش ۱۱/۵تریلیون هش در ثانیه برخوردار است و توان آن نیز ۱۴۵۰ وات است. سایت شرکت سازنده میگوید نسخه بعدی این محصول شاید نرخ هشی نزدیک به ۱۲/۵ تریلیون در ثانیه نیز داشته باشد. اما برای این کار توان آن نیز به ۱۵۷۶ وات خواهد رسید.
سخت افزار اسیک (ASIC) بیتمین انتماینر اس۷
با وجود اینکه اینتمایر اس۷ از رقبای جدیدتر ضعیفتر و نارکارآمدتر است، اما گزینه خوبی برای آن دسته از ماینرهایی که بودجه زیادی ندارد محسوب میشود. نرخ هش این دستگاه ۴/۷ تریلیون در ثانیه است و توان مصرفیاش نیز برابر یا ۱۳۰۰ وات است. به همین دلیل نمیتوان نتایجی همانند تی۹ یا اس۹ از آن گرفت. با این وجود قیمت پایینتر انتماینر اس۷ را باید نقطه قوت آن دانست.
نکته مهم برای استفاده از انتماینر اس۷ این است که حتما باید از برق با هزینه پایین از آن استفاده کرد، وگرنه کار با آن صرفه اقتصادی ندارد.شرکت سازنده دیگر انتماینر اس۷ را نمیفروشد. با این وجود دستگاه نوی آن با قیمت حدود ۱۰۰۰ دلار و نیز دست دوم آن را به قیمت چند صد دلار از برخی فروشگاههای اینترنتی قابل تهیه است.
از دست ندهید:
برای دریافت مطالب آموزشی بیشتر درباره سخت افزار های ماینینگ کلیک کنید
سخت افزار اسیک (ASIC) آوانلون ۷۴۱ (Avalon 741)
شرکت بیتمین بزرگترین تولیدکننده سخت افزار اسیک (ASIC) برای ماینینگ بیت کوین به شمار میرود. با یان وجود این شرکت تنها بازیگر باین صنهت نیست. شرکت کانان (Canaan) نیز یک شرکت دیگر چینی است که سخت افزارهایی برای استخراج بیت کوین تولید میکند. با این وجود خرید سخت افزار تولید کانان دشوار است، زیرا باید آنها را در بستههایی ۲۰ تایی و قیمتی بیش از ۳۵۰۰۰ دلار بخرید!
آوالون ۷۴۱ را میتوان در آمازون به قیمت ۱۶۰۰ دلار خرید. نرخ هش آن ۷ تریلیون هش بر ثانیه است و توان مصرفی ۱۱۵۰ واتی نیز دارد.با وجود اینکه سخت افزار شرکت کانان از نظر قدرت و نیز بهرهوری انرژی شبیه به انتماینر اس۹ هستند، پیدا کردن آنها در بازار بسیار دشوار است. البته پیدا کردن آوالون ۷۴۱ کار چندان دشواری نیست. اما این سخت افزار بهرهوری و عملکرد چندان بالایی ندارد.
[megapros]
بیشتر بخوانید:
استخراج ارز دیجیتال با اسیک (ASIC)
[/megapros]
سخت افزار اسیک (ASIC) پانگولین ماینر ام۳اکس (Pagolin Miner M3X)
تراشههای به کار رفته در پانگولین ماینر به مراتب بزرگتر از تراشهّهای به کار رفته در دستگاههای مشابه است. سخت افزار اسیک (ASIC) بیتمین انتماینر اس۹ و سایرین از تراشههای ۱۶نانومتری استفاده میکنند. در حالی که ام۳اکس دارای ۲۰۰ تراشه ۲۸ نانومتری است. همچنین توان مصرفی برق آن نیز ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ وات است. به این ترتیب پانگولین ماینر ام۳اکس لقب پرمصرفترین سخت افزار اسیک ماینینگ بیت کوین این لیست را به خود اختصاص میدهد. در مقابل، نرخ هش آن بین ۱۲ تا ۱۳/۵ تریلیون هش در ثانیه است که یکی از بهترینها در بازار است.
یکی دیگر از مزیتهای پانگولین ماینر ام۳اکس را باید در قیمت آن دانست. با وجود اینکه قیمت کار با این دستگاه (مصرف برق آن) بالاست، خود دستگاه فقط ۲۰۱۰ دلار قیمت دارد. البته توزیع این محصول قرار است از ماه می ۲۰۱۸ آغاز شود. در صورتی که برق در منطقه شما ارزانتر است، استفاده از پاگولین ماینر ام۳اکس بازدهی اقتصادی بالایی دارد.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.